Cool Stuff

Iată patru actori care nu au fost nevoiți să meargă la audiții pentru a obține un rol în film

Asta se întâmplă când ești un actor bun!

Probabil că orice actor de la Hollywood va spune că nu este ușor să reușești în lumea showbiz-ului și că este nevoie de multă muncă. Pentru a-și asigura un loc într-un film sau un serial, actorii sunt nevoiți să meargă la nenumărate audiții, la care se poate întâmpla să fie respinși, iar acest lucru îi descurajează pe unii dintre ei.

Ei bine, ce faci atunci când ești atât de bun încât nu mai e nevoie să participi la nici o audiție și afli că ai obținut rolul? Asta li s-a întâmplat și câtorva actori de la Hollywood, printre care Uma Thurman, Chris Evans sau Alan Rickman.

1. Peter Dinklage - Tyrion Lannister (Game of Thrones)



Potrivit lui Benioff și lui Weiss, Peter Dinklage a fost prima și singura opțiune pentru rolul lui Tyrion Lannister, iar acesta nu a fost nevoit să participe la audiție pentru a prinde un rol în serialul „Game of Thrones”.

Peter Dinklage a fost perfect în rolul lui Tyrion, motiv pentru care actorul se poate lăuda cu șapte nominalizări la Premiile Emmy și cu trei trofee.

2. Chris Evans - Captain America



În timp ce Robert Downey Jr. a fost pus să facă diferite acrobații de către cei de la Marvel, pentru rolul lui Iron Man, Chris Evans a reușit să scape de audiții. Regizorul Joe Johnston este cel care a reușit să-i convingă pe cei de la Marvel să-i ofere lui Chris Evans rolul Căpitanului America fără ca acesta să mai dea vreo probă.

2. Uma Thurman - The Bride (Kill Bill Vol. 1 & 2)



După ce a jucat rolul Miei în „Pulp Fiction”, regizat de Quentin Tarantino, Uma Thurman nu a mai fost nevoită să dea audiție pentru „Kill Bill”. Regizorul și actrița s-au înțeles încă de la filmările pentru „Pulp Fiction” și chiar au petrecut timp discutând despre următorul rol al acesteia.

4. Alan Rickman - Severus Snape (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)



Franciza „Harry Potter” a petrecut mult timp căutând actorii perfecți pentru a-i interpreta pe Harry, Hermione și Ron. Când a venit vorba de Alan Rickman, J.K Rowling nu a stat pe gânduri și a spus că actorul este singurul care-l poate interpreta pe Severus Snape.

FOTO: Looper

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.