Cool Stuff

Mark Ruffalo, „concediat” de regizorii francizei „Avengers”. Iată motivul!

Oops! Mark Ruffalo a gafat din nou!

Cei de la Marvel sunt în continuare secretoși în ceea ce privește numele următorului film Avengers, însă Mark Ruffalo, cel care-l joacă pe Hulk a dezvăluit din greșeală numele celui de-al patrulea film al francizei, care urmează să fie lansat anul viitor.

Actorul a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a discuta despre ultimul film Avengers, însă Mark a făcut o mică greșeală. Mai târziu, după ce a realizat că tocmai a dezvăluit numele filmului, actorul i-a scris lui Jimmy Fallon pe Twitter și l-a rugat dacă poate edita interviul.




Jimmy, am încredere în tine că vei face ceva în legătură cu spoiler-ul din emisiune. Informația era „off the record”. Te rog, nu vreau să am probleme cu Marvel, din nou!”, i-a scris actorul lui Jimmy Fallon.

Din păcate, prezentatorul i-a spus lui Mark că deja era mult prea târziu, iar modificările finale au fost deja făcute. Însă, Jimmy a găsit o cale de a-l salva și a cenzurat momentul în care actorul a menționat numele ultimului film.

Gafa actorului nu a trecut neobservată, iar regizorii filmului i-au spus că este concediat. Desigur, totul a fost o glumă, iar Mark Ruffalo va continua să-l joace pe Hulk.

VIDEO: YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.