Razi cu Rusu si Andrei

Vio - „Dacă e să am un talent pe acest pământ este să inspir umor, nu să fac umor”

Rusu și Andrei l-au avut ca invitat pe Viorel Dragu în această dimineață!

Viorel Dragu ne-a vizitat în această dimineață la matinal și a stat de vorbă cu Rusu și Andrei, povestindu-ne despre show-ul pe care urmează să-l aibă la Sala Palatului. Deja ne pregătim pentru o porție bună de râs, pentru că vom auzi cu siguranță cele mai tari glume.

Pe 16 februarie, Viorel Dragu, alături de Costel Bojog și Claudiu Teohari (Teo) urmează să facă cel de-al doilea show de stand-up comedy la Sala Palatului, un spectacol în care vor „emite 100% păreri”.

Teo, Vio si Costel au decis să opteze pentru luna februarie, la fel ca și în acest an, ca să le poarte noroc. De fapt, ca să se aniverseze din nou. Acum… marchează 15 ani de carieră.

Pe Vio îl mai puteți vedea în noul sezon din „Show de seară”, o emisiune în care sunt analizate ironic știrile săptămânii, dar unde există și dezbateri între Vio și invitații săi.

A fost bine la primul episod, am fost foarte relaxat, nu stiu de ce pentru că făcusem o pauză destul de mare și a fost ok și după aia iar a fost prost. Mi se pare că a prea multa presiune pe mine”, a spus Vio.

Cât despre Sala Palatului, Vio va reveni pe scenă alături de colegii săi, unde se va reîntâlni cu publicul minunat care a venit în număr mare la primul lor show.

Ai putea spune că Sala Palatului... nu e neapărat apogeul, dar e ceva. e o chestie extraordinară, iar câteodată trebuie să faci un pas în spate să îți dai seama”, a mai spus Viorel Dragu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.