Cool Stuff

Cum a reacționat Kim Kardashian când și-a văzut tatăl vitreg îmbrăcat în haine de femeie

Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea lui Alec Baldwin, unde a povestit despre tatăl său vitreg, care în urmă cu trei ani a devenit Caitlyn Jenner.

Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea lui Alec Baldwin, unde a povestit despre tatăl său vitreg, care în urmă cu trei ani a devenit Caitlyn Jenner.

Alec Baldwin și-a adus aminte de perioada în care surorile mai mici ale lui Kim Kardashian erau duse la școală de tătal ei vitreg, Bruce Jenner, care pe atunci nu dădea de gândit că ar vrea să facă o operație de schimbare de sex.

Când era căsătorit cu mama ta, îmi aduc aminte că le ducea la școala pe fete și nu era nicio urmă de Caitlyn în personalitatea lui”, a povestit actorul Alec Baldwin.

Actorul a mai dezvăluit că a fost șocat când a aflat că Bruce Jenner își dorește să devină femeie.

Nici eu nu știam asta, când aveam vreo 25 de ani am dat de Caitlyn, adica l-am văzut pe Bruce îmbrăcat în haine de femeie, în garajul mamei! M-am panicat, mi-am făcut bagajele, tremuram toată și am fugit la Kourtney, i-am zis că vreau să stau cu ea, plângeam isteric!”, a povestit Kim Kardashian.

Sora mea credeam că l-am prins pe Bruce înșelând-o pe mama, dar nici nu știam cum să îi explic ceea ce văzusem de fapt”, a adăugat aceasta.

Kim a povestit că a preferat să păstreze secretul și nu i-a spus mamei sale, pentru că nu voia să îi ruineze căsnicia. În același timp, Kim și-a dorit ca surorile ei mai mici, Kylie și Kendall să îl aibă aproape pe tatăl lor.

Mama lui Kim Kardashian a divorțat până la urmă de Bruce Jenner în 2013, iar acesta a recunoscut în 2015 că și-a făcut operația de schimbare de sex și că noul său nume este Caitlyn Jenner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.