Razi cu Rusu si Andrei

Corina Chiriac, despre Dan Spătaru - „Avea un lipici cu totul aparte!”

Corina Chiriac ne-a vizitat în această dimineață și a stat la povești cu Rusu și Andrei, despre vremurile de aur ale muzicii românești, despre noul său album și despre evoluția industriei muzicale.

Corina Chiriac ne-a vizitat în această dimineață și a stat la povești cu Rusu și Andrei, despre vremurile de aur ale muzicii românești, despre noul său album și despre evoluția industriei muzicale. Cu această ocazie, artista a depănat amintiri din tinerețe și și-a adus aminte de Dan Spătaru.

Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul - „Astă seară cântă Dan Spătaru” și a venit tot orașul la concert”, a povestit Corina Chiriac.

Eu am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om.  O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui. Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!”, a spus Corina Chiriac.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.