Cool Stuff

Uite ce film ocupă primul loc în box office-ul românesc

Iată care sunt filmele cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc!

Se pare că românii chiar se dau în vânt după filmele cu supereroi, ținând cont că „Venom” se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.213.015 lei.

Filmul „Venom” îl are în rolul principal pe Tom Hardy, care interpretează rolul lui Eddie Brock, un jurnalist concediat, care ajunge supererou peste noapte, din cauza unei substanțe misterioase de proveniență extraterestră.

Conform mediafax.ro, pe poziția a doua în box office-ul românesc s-a clasat filmul „A Star Is Born”, regizat de Bradley Cooper, care a avut încasări de 611.367,03 lei de vineri până duminică. Filmul o are în rolul principal pe Lady Gaga, care ar avea mari șanse să fie nominalizate pe Oscaruri.

Comedia „Jonny English lovește din nou”, care îl are în rolul principal pe Rowan Atkinson, s-a clasat pe locul trei, cu încasări de 463.481,84 de lei.

Pe locul patru se află cel mai nou film din franciza „Halloween”, care este o continuare a unei producții cinematografice din 1978. În rolul principal se află tot Jamie Lee Curtis, care se luptă și de această dată cu un bărbat mascat!

Filmul „Mile 22: Misiune secretă” cu Mark Wahlberg și John Malkovich ocupă locul al cincilea în box office, cu încasări de 267.305,54 de lei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.