Cool Stuff

Johnny Depp și-a pierdut rolul din „Pirații din Caraibe”! Care este motivul!

„Pirații din Caraibe” nu va mai fi la fel fără marele Jack Sparrow!

Potrivit scenaristului, Stuart Beattie, celebrul actor Johnny Depp nu va mai juca în seria „Pirații din Caraibe”. Deşi Disney nu a confirmat încă oficial, este posibil ca actorul să nu mai joace rolul căpitanului Jack Sparrow, rol pe care l-a interpretat timp de 15 ani.



Producătorii nu și-l mai doresc pe actor din cauza problemelor personale, dar și financiare pe care le-a avut. Un alt motiv pentru care cei de la Disney nu mai vor ca Johnny Depp să-l interpreteze pe Jack Sparrow este faptul că ultimul film al seriei, „Răzbunarea lui Salazar” a avut încasări mici.



A devenit cel mai faimos personaj al său de până acum. Şi copiii din toată lumea iubesc acest personaj, aşa că a fost grozav pentru el, minunat pentru noi, deci sunt foarte fericit în legatură cu această colaborare”, a declarat Stuart Beattie. Potrivit scenaristului, Johnny Depp era considerat un actor ciudat  și independent, înainte de a obține rolul lui Jack Sparrow.

Johnny Depp a apărut pentru prima dată în rolul lui Jack Sparrow în „Piraţii din Caraibe“ în anul 2003, în „Blestemul Perlei Negre“, iar apoi au urmat „Cufărul omului mort“(2006), „La capătul lumii” (2007), „Pe ape şi mai tulburi”(2011) şi „Răzbunarea lui Salazar“ (2017).

FOTO: Tenor

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.