Cool Stuff

Iată ce film este lider în box office-ul românesc de weekend!

Filmul a fost văzut de 56.381 de spectatori!

Filmul biografic „Bohemian Rhapsody", al celebrei trupe britanice Queen, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Filmul regizat de Dexter Fletcher şi Bryan Singer a fost urmărit de 56.381 de spectatori, generând încasări de 1.227.525 de lei, potrivit Cinemagia.

„Bohemian Rhapsody", din a cărui distribuţie fac parte Mike Myers, Lucy Boynton, Tom Hollander, Gwilym Lee și Rami Malek este un omagiu adus legendarei trupe Queen, a muzicii lor, dar şi a liderului extraordinar al formaţiei, Freddie Mercury, un artist nonconformist.



Filmul urmăreşte ascensiunea trupei prin melodiile lor, stilul excentric de viață al lui Mercury, dar şi marele concert „Live Aid”.

Filmul de animaţie „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot" a coborât un loc, până pe doi, în al doilea weekend de la premieră, fiind vizionat de 25.184 de spectatori şi generând încasări de 485.447 de lei.



„Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween" a debutat pe poziţia a treia în clasamentul românesc de weekend. Filmul de aventuri, regizat de Ari Sandel, cu Madison Iseman, Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Chris Parnell, Shari Headley în rolurile principale, a avut încasări de 429.854 de lei şi a fost vizionat de 21.820 de spectatori.



S-a născut o stea/ A Star is Born", cu încasări de 402.734 de lei şi 18.549 de spectatori, s-a menţinut pe locul patru în a treia săptămână de la lansare.



Thrillerul „Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci, în a cincea săptămână de la premieră, după ce a avut încasări de 400.441 de lei şi a fost văzut de 17.662 de spectatori.



FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.