Kiss Music News

Nicki Minaj a pus ochii pe băiatul rău din Black Panther! Ce a dezvăluit artista în mijlocul unei gale!

Nicki Minaj a fost desemnată Artista anului 2018, la gala premiilor E! People’s Choice, unde a reușit să-i șocheze pe toți cu declarațiile sale.

Nicki Minaj a fost desemnată Artista anului 2018, la gala premiilor E! People’s Choice,  unde a reușit să-i șocheze pe toți cu declarațiile sale. Se pare că în timpul discursului de acceptare a trofeului, artista a dezvăluit că a pus ochii pe Michal B. Jordan, actorul care îl interpretează pe Erik Killmonger, în Black Panther.

Îi mulțumesc Donatellei Versace pentru că a creat special pentru mine această ținută, dar și lui Michael B. Jordan, pentru că el o să-mi dea jos rochia în seara acesta”, a declarat artista.

Nicki Minaj a avut contracandidate serioase pentru trofeu: Taylor Swift, Cardi B, Ariana Grande și Camila Cabello, însă ea a fost până la urmă preferata publicului. După ce a primit trofeul din partea lui Jimmy Fallon, Nicki a  mulțumit echipei sale, dar și fanilor care au votat-o, lăsând pentru final dezvăluirea incitantă.

Se pare că artista le-a explicat ulterior reporterilor E! că totul a fost o simplă aluzie, declarând că văzuse recent filmul „Black Panther”. Nicki a fost cu siguranță mai vrăjită de Erik Killmonger, decât de T'Challa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.