untold

Swedish House Mafia, pe scena de la Untold sau Neversea?

La final de 2018, toată lumea pasionată de muzică electronică așteaptă același lucru: lista evenimentelor marca Swedish House Mafia pe anul 2019!

La final de 2018, toată lumea pasionată de muzică electronică așteaptă același lucru: lista evenimentelor marca Swedish House Mafia pe anul 2019!

Între timp, Steve Angello continuă să se ocupe de propriul brand, iar Axwell^Ingrosso continuă să-și facă apariția ca duo. La fiecare festival la care au ajuns în 2018, inclusiv legendara apariție de la cea de-a doua ediție a festivalului Neversea, cei doi au mixat celebra piesă , „Can't Hold Us Down".

Can't Hold Us Down" este un anthem creat special pentru mainstage-ul marilor festivaluri, linia de bass fiind una memorabilă și va rămâne una dintre favoritele festivalierilor din întreaga lume.

Pe 23 noiembrie, Axwell a fost invitat în show-ul radio realizat de Annie Mac la BBC Radio si a oferit detalii despre noul său single „Nobody Else" și despre reunirea Swedish House Mafia pentru 2019. În Londra au apărut deja afișe cu cei trei SHM, de unde a pornit și ideea că un nou eveniment va avea loc pe Anfield sau Wembley. Întrebat dacă vor veni în Marea Britanie după Brexit, Axwell a răspuns:

DA! Avem o relatie perfecta cu voi, britanicii, UK a fost intotdeauna un fel de Mecca pentru scena dance, așa că am fi cretini să scoatem Marea Britanie din calculele noastre".

Cert este ca cei de la SWEDISH HOUSE MAFIA și-au anuntat deja prezența în line-up-ul unor renumite festivaluri de muzica din lume pentru 2019. Putem să ne facem oare speranțe că îi vom vedea și pe mainstage-ul UNTOLD sau NEVERSEA?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.