Razi cu Rusu si Andrei

Natanticu - "A aruncat cineva cu gheaţă după mine, la un show!"

Cosmin Natanticu ne-a vizitat în această dimineaţă şi a stat la poveşti cu Rusu şi Andrei, dezvăluind câteva întâmplări amuzante din cariera sa.

Cosmin Natanticu ne-a vizitat în această dimineaţă şi a stat la poveşti cu Rusu şi Andrei, dezvăluind câteva întâmplări amuzante din cariera sa. Comediantul şi-a adus aminte de unul dintre show-urile sale din Constanţa, unde a avut parte de o primire nu foarte călduroasă.

"A aruncat cineva cu gheaţă după mine. Probabil că voia să arunce cu sticla de fapt. Cred că era foarte beat, a băgat mâna în frapieră şi a nimerit cuburile de gheaţă. Dar am meritat-o.

Eram într-un club din Constanţa şi cei de acolo au vrut să le facem o farsă clienţilor. Au stins toate luminile şi am apărut eu într-un colt de scenă, şi le-am zis la microfon – Suntem de la DIICOT, staţi liniştiţi, este doar un control de rutină.

Îţi dai seama că în clubul ăla erau şi nişte oameni care nu au fost încântaţi de această glumă. Când le-am zis că a fost o farsă, unii au răsuflat uşuraţi şi mi-au zis să mă dau jos de pe scenă. Am apucat să fac fix un minut de stand-up şi aia a fost", a povestit Natanticu.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.