Cool Stuff

Actorul cu cele mai spectaculoase transformări fizice pentru roluri de excepție

Cele mai spectaculoase transformări ale unui actor de la Hollywood

De-a lungul carierei sale, Christian Bale a slăbit drastic și s-a îngrășat dramatic de mult pentru diversele roluri pe care le-a avut în filme. Cel mai recent film al actorului este „Vice“, pentru care a trebuit să se îngrașe aproximativ 20 de kilograme. 

Christian Bale, în vârstă de 44 de ani a trecut prin transformări uluitoare pentru a intra în pielea personajelor sale.

În anul 2000, actorul a interpretat rolul lui Patrick Bateman, asasinul perfecționist cu un fizic de invidiat în filmul American Psycho. Christian Bale a lucrat cu un antrenor personal, trei ore pe zi, șase zile pe săptămână. 

În 2004, Bale a suferit o transformare drastică pentru rolul din The Machinist. Starul de la Hollywood a slăbit 32 de kilograme, iar pentru această transformare actorul a trăit timp de patru luni cu cafea, apă și un măr pe zi. 

După rolul din The Machinist, Christian Bale a îmbrăcat costumul lui Batman, în Batman Begins, 2005. În doar câteva luni, actorul a urmat o dietă cu carbohidrați și câte trei ore de fitness pe zi. 

În 2010, Christian Bale a luat Globul de Aur pentru rolul din The Fighter, unde a interpretat rolul unui fost boxer dependent de cocaină. Și de această dată actorul a fost nevoit să slăbească, urmând ore intense de cardio și jogging.

Pentru filmul American Hustle, Christian Bale s-a îngrășat vizibil, acumulând 20 de kilograme. 

Pentru cel mai recent film al său, „Vice“, Christian Bale interpretează rolul vicepreședintelui Statelor Unite, Dick Cheney. Pentru acest rol, actorul s-a ras pe cap, și-a decolorat sprâncenele și s-a îngrășat aproape 20 de kilograme.



FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.