Kiss Music News

Justin Bieber ar putea lansa cel de-al cincilea album în 2019

Semne bune anul are pentru industria muzicală!

Anul 2019 ne aduce deja suprize în industria muzicală! Justin Bieber ar putea lansa în 2019 cel de-al cincilea album, cel puțin așa ne spune mesajul pe care managerul artistului l-a postat pe rețelele sociale. Cel mai recent album pe care Justin Bieber l-a lansat a fost „Purpose”, în 2015, pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Grammy pentru „Albumul anului”.

În ultima perioadă, Justin Bieber nu s-a mai concentrat pe cariera sa muzicală, ci pe viața sa personală, artistul căsătorindu-se cu modelul Hailey Baldwin. Fanii artistului așteaptă ca artistul canadian să lanseze în curând piese noi și se pare că nu vor mai avea atât de mult de așteptat.

Managerul său, Scooter Braun a postat un mesaj codat pe Twitter care i-a pus pe fanii lui Justin Bieber pe jar.

„2019 o sa fie sălbatic. O simt”, a scris Justin pe Twitter, iar Scooter Braun i-a răspuns cu „JB5?”. Cele două mesaje i-au activat imediat pe fanii artistului, aceștia întrebându-se dacă cel de-al cincilea material discografic al artistului va fi lansat în curând.



Deocamdată nu a fost confirmat dacă Justin Bieber își va lansa cel de-al cincilea album, însă cu siguranță fanii sunt nerăbdători.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.