Cool Stuff

Cele mai sexy personaje feminine, care au cucerit marile ecrane

Iată care sunt cele mai sexy femei de pe marile ecrane

Frumoase, puternice și seducatoare, sunt cele trei cuvinte care descriu femeia fatală. Angelina Jolie, Sharon Stone și Salma Hayek sunt doar câteva dintre femeile, care au interpretat unele dintre cele mai sexy personaje.

1. Salma Hayek



Una dintre cele mai memorabile scene din filmul „Dusk Till Dawn” i-a aparținut lui Salma Hayek, care a interpretat rolul dansatoarei Santanico Pandemonium. Cu un corp perfect și cu mișcări irezistibile, Salma Hayek a făcut furori cu rolul său.

2. Uma Thurman



Uma Thurman a jucat rolul Miei Wallace, în filmul „Pulp Fiction”, regizat de Quentin Tarantino. Rolul interpretat de Uma, i-a adus acesteia o nominalizare la premiile Oscar pentru „cea mai bună actriță în rol secundar”. Personajul este considerat atât de fani, cât și de specialiști ca fiind unul dintre cele mai celebre rolurile feminine din anii '90.

3. Sharon Stone



Sharon Stone a interpretat-o pe Catherine Tramell, în filmul „Basic Instinct”, o criminală în serie. Un critic a descris personajul lui Sharon Stone ca fiind „un mix între clasica femeie fatală și un criminal psihopat”. Scena interogării lui Catherine Tramell este una dintre cele mai memorabile din istoria filmului.

4. Monica Belucci



Monica Belluci este numită una dintre cele mai frumoase femei din lume, datorită rolului din „Malena”. Actrița a interpretat rolul Malenei Scordia, o femeie foarte frumoasă, care îi înnebunește pe bărbații italieni, iar pe femeile din oraș le face să înnebunească de gelozie.

5. Halle Berry



Actrița a jucat rolul lui Ginger Knowles în filmul „Swordfish”. Ginger este o femeie al cărei atuu este corpul bine sculptat și sexualitatea, pe care o folosește pentru a se răzbuna pe bărbați.

6. Angelina Jolie



Actrița a fost femeia fatală în rolul lui Jane Smith, în filmul „Mr. & Mrs. Smith”. Angelina Jolie este irezistibilă în rolul lui Jane, o asasină deghizată într-o femeie tipică de casă.

FOTO: IMDB, Tenor

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.