untold

Tiesto împlinește astăzi 50 de ani! Artistul este așteptat de fanii din România, în fiecare an, la Untold și Neversea

Tiesto împlinește astăzi 50 de ani, așa că ne-am gândit să facem o călătorie în timp și să-ți prezentăm cum a evoluat cariera celebrului DJ olandez.

Tiesto împlinește astăzi 50 de ani, așa că ne-am gândit să facem o călătorie în timp și să-ți prezentăm cum a evoluat cariera celebrului DJ olandez, care a mixat pe cele mai mari scene din lume, dar și la festivalurile Untold și Neversea.

Cariera lui Tiesto este punctată de o mulțime de reușite personale: a fost primul DJ din lume care a vândut toate biletele pentru un eveniment desfășurat pe un stadion și a marcat un number one cu piesa "Traffic", aceasta fiind prima producție instrumentală care a ajuns în fruntea topurilor din Olanda. Aceste lucruri se întâmplau pe când DJ-ul avea doar 23 de ani!

În 1997, Tiesto și Arny Bink au pus bazele Black Hole Recordings, casa de discuri care a lansat piesele "Magik", "In Search Of Sunrise" și compilațiile - "Nyana".

Black Hole a devenit atât de puternic, încât în 2001, Tiesto a lansat un sub-label, Magik Muzik. "Este locul perfect pentru a lansa piesele mele sau pe ale celor în talentul cărora am crezut cu adevărat. Tot ce a apărut la Magik Muzik poate fi găsit în set-urile mele. Asta înseamnă foarte mult pentru proiectul meu".

În 2004, Tiesto a avut un set live urmărit de miliarde de oameni pe durata Paradei Atleților, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Atena.

Tiesto este cunoscut ca fiind unul dintre pionierii scenei trance, însă acum stilul său este un mix care cuprinde: trance, house techno - tot ceea ce lumea dance are de oferit.

În 1998, am fost cu adevărat un DJ trance, dar acum călătoresc atât de mult, prin diverse locuri de pe glob, intru în contact cu tot felul de culturi, cu influențe diferite, așa că am ajuns să adopt câte puțin din toate. Cred că singurul mod în care un DJ poate merge mai departe în zilele astea, e să vină cu un mix diversificat, cu sound-uri diferite", a declarat Tiesto.

Pentru celebrul DJ ultimii ani au fost o adevărată călătorie, care a cuprins momente ce l-au definit ca artist. Tiesto a fost premiat de industria dance cu o mulțime de trofee la TMF Awards, MTV, Dutch DJ și a primit multe discuri de aur și platină pentru recordul de vânzări. Sigur, nu putem uita că a fost ales de cititorii DJ Mag - NO 1 DJ!

Tiesto unul dintre headlinerii de la Untold și Neversea și ne uimește în fiecare an cu versatilitatea stilului său.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.