Cool Stuff

Nina Dobrev, prietenă sau rivală cu soția lui Ian Somerhalder? Ce a dezvăluit actrița despre fostul ei iubit!

Nina Dobrev este prietenă sau rivală cu Nikki Reed, soția lui Ian Somerhalder?

Nina Dobrev este prietenă sau rivală cu Nikki Reed, soția lui Ian Somerhalder? Cu siguranță asta s-au întrebat mereu fanii serialului „The Vampire Diaries”, care au sperat să îi vadă din nou împreună pe Nina și Ian.

Actrița a fost invitată de curând în emisiunea lui Andy Cohen, unde un telespectator a sunat în direct și a întrebat-o pe Nina dacă se mai întâlnește cu Ian: „Acum că el este însurat, nu e ciudat că ești prietenă cu el și cu soția sa?”.

Nu cred că este ciudat deloc. Mi se pare foarte tare. Nu putem să fim prieteni cu toată lumea?

Cred că au un copil foarte frumos. Ei sunt fericiți și așa sunt și eu. Ce e rău în asta? Nu văd nicio problemă”, a declarat Nina Dobrev.

Dobrev și Somerhalder s-au despărțit în 2013, după o relație de trei ani. La scurt timp, în 2014, Ian s-a cuplat cu Nikki Reed, iar în 2015 aceștia s-au căsătorit. În prezent, cei doi sunt și părinții unei fetițe, pe nume Bodhi Soleil.

În același interviu, Nina Dobrev a vorbit și despre finalul serialului „The Vampire Diaries”. Actrița a părăsit producția în timpul celui de-al șaselea sezon, însă s-a întors în sezonul 8.

Cred că serialul a avut un final satisfăcător, cel puțin pentru mine a fost minunat, pentru că a trebuit să mă întorc și să fac parte din încheierea poveștii. Așa mi-am luat la revedere de la toate personajele”, a spus Nina Dobrev.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.