untold

DJ-ul belgian Lost Frequencies a adus vibe-ul de la UNTOLD într-un club din București

Lost Frequencies a reușit să aducă la București, zâmbetul și vibe-ul unora dintre cele mai tari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD și NEVERSEA.

Când spui Lost Frequencies prima imagine care îți vine în minte e a unui tip care zâmbește tot timpul, iar primul lucru la care te gândești e: "Reality", Are U With Me", "Here With You", "Crazy", "Like I Love You"...  și amintirile alea faine de la festivalul de vara trecută.

Sâmbătă,  Lost Frequencies a reușit să aducă la București, zâmbetul și vibe-ul unora dintre cele mai tari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD și NEVERSEA. Artistul și-a deschis show-ul, în premieră pentru România, cu un intro nou, pe care îl va folosi de acum înainte pentru toate evenimentele din 2019, la care va fi prezent. Sperăm ca în această vară să îl vedem pe mainstage-ul UNTOLD sau pe cel de la NEVERSEA.

Acum doi ani, pe mainstage-ul Neversea, Felix De Laet aka Lost Frequencies a declarat că energia publicului din România este incredibilă și o descria în patru cuvinte: "love", "happiness", "good vibes".

Evenimentul de sâmbătă a fost exact așa: peste 1000 de party people au trăit, în mijlocul iernii, atmosfera Untold și Neversea. DJ-ul a postat pe paginile lui de socializare poze de la evenimentul din București, declarându-se încântat și uimit de căldura publicului, pe care o simte de fiecare dată când ajunge în România.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best UNTOLD memories this summer? Ne dăm întâlnire cu tine la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.