Kiss Music News

Doi DJ care au fost la UNTOLD vor produce muzică pentru jocul Mortal Kombat

Ce debut de an pentru duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike!

Ce debut de an pentru duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike! După ce au lansat prima colaborare din 2019, „Repeat After Me" cu W&W și legenda trance Armin van Buuren, cei doi revin cu o veste grozavă.  Duo-ul belgian, care a generat euforie maxima la Untold, în 2018, vor produce muzică pentru jocul video „Mortal Kombat 11", care va fi lansat pe 23 aprilie.

Piesa selectată pentru teaser-ul oficial de promovare nu putea fi mai potrivită: „The Jungle". Dimitri Vegas & Like Mike au lucrat la acest track cu Bassjackers și putem spune că este una dintre cele mai bune producții lansate cu label-ul Smash The House în 2018.

Dimitri Vegas a fost prezent la evenimentul oficial de prezentare pentru "Mortal Kombat 11", eveniment care a avut loc în Londra. La ceremonie au participat starul din box Chris Eubank Jr, fotbaliștii echipei Arsenal - Mesut Özil și Sead Kolašinac, dar și legenda artelor marțiale, Ronda Rousey. Dimitri a câștigat semi-finala învingându-l pe Don Diablo, dar a pierdut finala împotriva lui Squeezie, un cunoscut Youtuber francez.

Kiss FM este radioul oficial al festivalurilor Untold & Neversea, așa că rămâi pe frecvență cu noi, pentru cele mai cool remix-uri de la Dimitri Vegas & Like Mike!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.