Kiss Music News

Liam Hemsworth - "Miley m-a spălat pe creier!"

Iată ce a povestit Liam Hemsworth despre soţia lui, Miley Cyrus!

Liam Hemsworth a fost invitat de curând în emisiunea lui Jimmy Fallon, pentru a-şi promova noul film în care joacă alături de Rebel Wilson. Cu această ocazie, actorul a vorbit şi despre soţia sa Miley şi despre inelul pe care i l-a oferit.

Am ţinut un discurs la G'Day USA Gala şi am vorbit şi despre Miley. Oamenilor le-a plăcut, îi auzeam cum îi strigau numele. Am început să spun lucruri drăguţe despre ea pe scenă şi evident... ea voia să audă şi mai mult. Dar i-am dat de înţeles că va auzi mai mult când ajungem acasă!”, a povestit amuzat Liam Hemsworth.

Jimmy Fallon şi-a adus aminte de o fotografie cu Miley din acea seară, în care inelul ei strălucea puternic.

Mă uitam la el cum sclipea. Mă întrebam ce piatră i-ai luat, omule?”, a spus Fallon.

“Sunt mai multe pietre acolo, nu că m-aş lăuda. Când am văzut cum strălucea inelul ei, am crezut că sunt efecte speciale”, a dezvăluit Liam Hemsworth.

Jimmy a continuat cu glumele, spunând că inelul lui Miley ar putea avea puteri magice, trimiţându-i semnale lui Liam.

Îmi trimite semnale oricum. Miley m-a spălat pe creier!”, a spus actorul amuzat.

Liam Hemsworth a fost destul de ocupat anul trecut cu filmările pentru comedia “Isn’t it Romantic?”, în care joacă rolul unui tip bogat şi fermecător, care îndrăgosteşte de Rebel Wilson. Filmul va fi lansat în Statele Unite pe 13 februarie şi rămâne de văzut dacă va ajunge şi în cinematografele din România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.