Kiss Music News

VIDEO | J Balvin - "Am aşteptat doi ani ca Maluma să se tundă, pentru a-l putea prezenta mamei!"

Iată cât de buni prieteni sunt Maluma şi J Balvin!

Dacă te gândeai că Maluma şi J Balvin sunt rivali, te-ai înşelat! Cei doi columbieni sunt foarte buni prieteni, însă programul nu le permită să se întâlnească prea des, aşa că din această cauză nu prea i-am văzut împreună până acum.

De curând, cei doi artişti s-au reîntâlnit, iar J Balvin a profitat de ocazie şi i-a făcut reclamă lui Maluma, pe contul său de Instagram.

Am aşteptat doi ani ca Maluma să se tundă. În sfârşit arată şi el ca un băiat îngrijit, ca să îl pot prezenta mamei acasă”, a spus J Balvin, care a făcut şi un poll, în care fanii pot vota look-ul lui Maluma.

Nici Maluma nu s-a lăsat mai prejos şi a postat pe Instagram un clip în care îl laudă pe J Balvin!

 

Maluma a renunţat de curând la pletele blonde, după ce a vizitat un spital pentru bolnavi de cancer din Miami. Acolo, artistul i-a lăsat pe copiii bolnavi să-l tundă, în semn de solidaritate, gestul său fiind apreciat de o mulţime de fani. Acum, starul columbian a revenit la look-ul pe care îl avea în urmă cu doi ani.

Dacă vrei să-l vezi pe J Balvin în această vară, nu uita de El Carrusel Festival 2019, care va avea loc la Romexpo Bucureşti, în perioada 27 - 30 iunie 2019.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.