Kiss Music News

WOW! Uite ce piesă le-a lăsat moștenire Avicii, fanilor săi!

O piesă compusă de Avicii a fost lansată după moartea DJ-ului! Uite cât de tare sună colaborarea!

Ați remarcat și voi? Are viața acest obicei: nu anunță niciodată că se termină. Nu dă preaviz. Asta e și motivul pentru care ne ia prin surprindere, uneori.

Pe 20 aprilie 2018 lumea, și nu era doar lumea muzicii electronice, era traversată de o undă de șoc: era confirmat decesul lui Tim Bergling, cunoscut în toata lumea ca Avicii.

A fost un pionier, un promotor, vizionar, omul care a reușit sa transforme muzica, a venit cu acel sound, inexistent până atunci. Este artistul care a rescris ADN-ul muzicii electronice, trasând o nouă direcție în industria muzicală. Dacă ai avut ocazia să-l vezi live în 2015, la Untold ești un norocos!

În octombrie 2018,  se spune că ar fi existat o colaborare între Mike Posner și Avicii pentru „Change A Thing", iar atunci, știrea a fost însoțită de un video de 17 secunde.

Între timp, „Change A Thing" a apărut în întregime pe internet, și sună exact așa cum te așteptai să sune: emoție de la prima măsură și un vocal impecabil, Mike Posner, despre care sigur vă amintiți - el este cel care a cântat despre Avicii în track-ul „I Took A Pill In Ibiza". Între timp piesa a fost retrasă de pe platformele muzicale, însă ea a fost repostată pe reddit și poate fi ascultată aici

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.