Razi cu Rusu si Andrei

Ce părere are bunica din Ardeal despre cuplurile din ziua de azi

Mircea Bravo și bunica din Ardeal ne-au vizitat în această dimineață la matinal și au stat la povești cu Rusu și Andrei.

Mircea Bravo și bunica din Ardeal ne-au vizitat în această dimineață la matinal și au stat la povești cu Rusu și Andrei. Dacă tot se apropie Dragobetele și toată lumea vorbește despre relații și dragoste, am vrut să aflăm ce părere are bunica despre cuplurile din ziua de azi.

Pe vremuri, dacă ieșeai la cofetărie cu un bărbat și îți plătea el, umblai după dânsul apoi. Acum, se iese în cluburi... după două zile după ce s-au cunoscut, băiatul îi dă cu piciorul, nu o mai vrea pe fată.

Înainte se ieșea la bal, stăteau părinții pe margine și se uitau să vadă cu cine stă la povești fata lor. Dacă le place de ginere sau nu...

Acum, fata se duce și îl bagă pe băiat direct în casă la părinți - „ăsta mi-e prietenul”. Amu, nimeni nu mai știe de unde vine și unde merge.

Pe vremea mea, fetele sărace se măritau mai greu, dar alea care aveau o țâră de zestre, imediat se măritau!”, a povestit bunica.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.