neversea

Neversea 2019: Care este primul val de artişti de la festival!

Festivalul NEVERSEA a anunțat primele nume pe care le vom vedea anul acesta la Constanța!

Festivalul NEVERSEA a anunțat primele nume pe care le vom vedea anul acesta la Constanța! Jessie J, G-Eazy, Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki  sunt printre primii artiști care au fost confirmați pentru cea de-a treia ediție a festivalului de la malul mării. Din line-up fac parte în acest an și Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set.

Ediția din 2018 a fost un real succes. În cele patru zile de festival peste 210.000 de participanți din țară, dar și din străinătate, au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Aproape 200 de artiști au urcat pe scenele de la Neversea în 2018, printre care: Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, John Newman, Armin van Buuren, The Script, Scooter și Axwell & Ingrosso.

Kiss FM is The Sound Of Neversea! Are you ready for the best experience this summer? Ne dăm întâlnire la festival în perioada 4-7 iulie! See you there!

Prețuri bilete Neversea Festival 2019

  • General Access - Abonament 4 zile - 493 de lei
  • VIP Pass - Abonament 4 zile - 990 de lei

G-Eazy și Jessie J la Neversea 2019

Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears, dar și cu fosta lui iubită, Halsey, pentru hitul „Him & I”.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang” dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Alți artiști din line-up-ul NEVERSEA 2019

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume.

În vară ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.