Kiss Music News

Cele mai bune zece coloane sonore ale tuturor timpurilor

Descoperă și tu cele mai tari coloane sonore!

Coloana sonoră a unui film este una dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba de realizarea unei producții cinematografice. Ajungi să fredonezi melodii fără să îți dai seama, iar unele chiar ajung să ocupe un loc în inima și mintea ta și te fac să retrăiești anumite emoții.

Iată mai jos zece dintre cele mai bune coloane sonore!

1. A Star Is Born 



Lady Gaga și Bradley Cooper au reușit să realizeze o coloană sonoră excelentă pentru filmul „A Star Is Born”, iar piesa „Shallow” cu siguranță ne-a dat multora fiori pe șina spinării. Ascultă aici coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”

2. Titanic



Cu siguranță cunoașteți piesa lui Celine Dion „My Heart Will Go On”, pe care unii dintre noi chiar am plâns, în timp ce ne uitam la film. Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Titanic

3. The Bodyguard



Coloana sonoră a filmului „The Bodyguard” a rămas una dintre cel mai bine vândute soundtrack-uri din toate timpurile. Cea mai celebră piesă este cea a lui Whitney Houston „I Will Always Love You” Ascultă aici coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”!

4. Romeo și Julieta



O iubire imposibilă, „Romeo și Julieta” este transpunerea originală a piesei semnată de Shakespeare, iar coloana sonoră este una modernă. Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Romeo and Juliet”

5. Mamma Mia!



Numerele de dans ale lui Meryl Streep și Pierce Brosnan se potrivesc de minune pe muzica trupei ABBA, iar piesa „Mamma Mia” a fost pe buzele tuturor multă vreme! Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Mamma Mia!” 

6. Marie Antoinette



În filmul „Maria Antoaneta” îl putem vedea pe Jamie Dornan, înainte ca acesta să fie cuceritorul Christian Grey. The Strokes și The Cure se numără printre trupele care apar pe coloana sonoră a filmului.  Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Marie Antoinette” 

7. Black Panther



Kendrick Lamar a fost unul dintre pilonii coloanei sonore a filmului „Black Panther”, alături de SZA, Schoolboy Q, Vince Staples, dar și Anderson Paak. Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Black Panther” 

8. Dirty Dancing



Piesa lui Bill Medley, „(I've Had) The Time of My Life”, alături de Jennifer Warnes este una dintre cele mai cunoscute melodii de pe coloana sonoră a celebrului film „Dirty Dancing”, în care au jucat actorii Patrick Swayze și Jennifer Grey. Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Dirty Dancing” 

9. Frozen



Lăsând la o parte faptul că melodia „Let It Go” este una dintre cele mai populare piese, fanii animației Frozen vor avea parte de „Frozen 2”, care va fi lansat în luna noiembrie a acestui an.  Ascultă aici coloana sonoră a filmului „Frozen” 

10. High School Musical



„We're all in this together” a fost pe buzele tuturor, iar vocile perfecte ale lui Zac Efron și Vanessa Hudgens ne lăsau cu gura căscată de fiecare dată! Ascultă aici coloana sonoră a filmului „High School Musical” 

Foto: Cosmopolitan.com

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.