untold

Cu cine se iubește Martin Garrix, cel mai tare DJ din lume, pe care o să-l vedem la UNTOLD

Uite cum arată iubita lui Martin Garrix, cel mai tare DJ din lume!

Martin Garrix este tânăr, chipeș și ocupă prima poziție în topul celor mai tari DJ din lume, realizat de publicația DJ MAG. Toate aceste aspecte îl transformă pe artistul olandez într-unul dintre cei mai doriți bărbați din industria muzicală. Însă, din păcate, DJ-ul nu este single, așa că fanele nu își pot face speranțe prea mari.

Martin Garrix are o relație cu modelul Charrele Schriek, alături de care a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Cei doi ar fi împreună încă din 2017, însă la început, aceștia și-au ținut relația ascunsă de ochii presei. Frumoasa Charrele Schriek a studiat Dreptul și Economia, la Facultatea Hogeschool din Amsterdam, însă în prezent, aceasta lucreaza ca model, având peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.

Martin Garrix are doar 22 de ani, iar până la această vârstă, artistul a strâns o avere de 22 de milioane de dolari. Până acum, olandezul a avut o mulțime de colaborări de succes cu Bebe Rexha, Khalid și Dua Lipa, iar anul acesta vom avea ocazia de a-l revedea la UNTOLD Festival, în perioada 1-4 august 2019.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best UNTOLD memories this summer? Ne dăm întâlnire cu tine la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.