Razi cu Rusu si Andrei

INNA - „Jay-Z ia parte la fiecare piesă pe care o lansez!”

Inna ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”, unde ne-a povestit mai multe despre noul ei album în limba spaniolă – „YO”.

Inna ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”, unde ne-a povestit mai multe despre noul ei album în limba spaniolă – „YO”. Materialul conține hiturile „Iguana”, „Ra” și „Te Vas”, iar acum poate fi ascultat în întregime pe mai multe platforme muzicale. Ceea ce probabil nu știai este faptul că albumul a fost lansat în colaborare cu casa de discuri Rock Nation, a lui Jay-Z!

Inna ne-a povestit că a participat acum câteva săptămâni la petrecerea anuală organizată de celebra casă de discuri, unde au fost prezente multe alte vedete internaționale, printre care Beyonce și Miguel.

Am fost la petrecerea anuală care se întâmplă în cadrul Rock Nation, noua companie cu care am semnat pe plan internațional, în colaborare bineînțeles cu Global Records. Am fost cu toții invitați la petrecere, dar din păcate nu am prins-o pe Beyonce, am plecat mai devreme decât trebuia, pentru că aveam o sesiune în studio.

Dar am apucat să fac cunoștință cu Jay-Z și este o persoană extraordinară. Jay-Z ia parte la fiecare piesă pe care o lansez, la fiecare emisiune, știe despre fiecare ban care este investit în proiectul INNA și în noul meu album. Deci, Jay-Z a auzit de mine de cel puțin câteva ori”, a spus INNA.

Urmărește întregul interviu mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.