Cool Stuff

Cum arată acum fiul regretatului actor Robin Williams!

După moartea lui Robin Williams, fiul lui a rămas cu regrete, însă viața merge înainte. Iată cum arată Zak acum!

Zak Williams, fiul actorului Robin Williams, nu l-a uitat pe tatăl lui. Zak este acum un antreprenor de succes, însă, după moartea actorului, acesta a hotărât să se implice activ în apărarea celor cu probleme mentale. Îndrăgitul actor s-a sinucis în 2014, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu Parkinson. Însă, la autopsie, s-a descoperit că acesta suferea de demență.

Anul trecut, fiul lui Robin a vorbit deschis despre regretele lui legate de pierderea tatălui său. Zak a declarat că îi pare rău că nu i-a fost alături în perioada aceea: „Cred că a fost foarte singur în perioada aia. În retrospectivă, simt că ar fi trebuit să fiu acolo, petrecând timp cu el. Pentru că cineva care avea nevoie de sprijin, nu a primit sprijinul de care avea nevoie”.

Totuși, viața merge înainte, și familia lui Zak tocmai s-a mărit cu un membru. El și logodnica lui, Olivia June, au devenit părinții unui băiețel, în urmă cu doar o lună. În memoria lui Robin Williams, ei și-au numit băiețelul McLaurin, al doilea prenume al actorului.

Momentul a fost marcat și de fiica lui Robin, actrița Zelda Williams. Ea a postat o poză adorabilă cu nou-născutul, alături de fratele ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.