Cool Stuff

Încă un cuplu celebru s-a destrămat! Care ar fi motivul despărţirii?

Despărțirile se țin lanț! După Bradley Cooper, Dua Lipa și Dakota Johnson este acum singură!

După ce în 2016 a fost protagonista filmului „How to Be Single” și a învățat câteva secrete, acum a venit momentul să le pună în practică. Dakota Johnson și Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-au despărțit după aproape doi ani de relație. Vestea i-a șocat atât pe fanii acestora, cât și pe prietenii lor. Potrivit acestora, ei se înțelegeau foarte bine și chiar aveau planuri de nuntă.

Conform Express.co.uk, motivul despărțirii ar fi faptul că actrița nu se simțea pregătită pentru acest pas. Contrar dorinței lui Chris, Dakota își dorea să se concentreze mai mult pe carieră.

De-a lungul relației lor, au existat mai multe speculații ale presei în legătură cu oficializarea relației. În decembrie 2018, o sursă a declarat pentru US Weekly că artistul era „îndrăgostit până peste cap” și că urmează să se logodească. Totuși, sursa a povestit că artistul își dorea să aștepte ca fosta lui soție să se recăsătorească, pentru a nu-şi supune copiii unui stres prea mare.

Chris Martin a fost căsătorit cu actrița Gwyneth Paltrow, însă după 13 ani de relație, ei au decis să se despartă. Cei doi au împreună doi copii. În ciuda situației, Gwyneth și Dakota se pare că aveau o relație de prietenie și chiar ieșeau împreună, fără Chris. Recent, într-un interviu, Gwyneth a declarat despre protagonista din Fifty Shades of Grey, că este „o femeie fantastică” adăugând „o ador”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.