neversea

Trei moduri în care poți să abordezi pe cineva la un festival!

Un festival de muzică este locul perfect unde poți întâlni pe cineva, așa că fă-ți curaj să te bagi în seama cu persoana de care îți place.

Ți-ai cumpărat din timp abonament pentru festivaluri, ți-ai pregătit deja cele mai cool outfituri și asculți pe repeat piesele artiștilor din line-up? A mai rămas un singur lucru pe care probabil nu l-ai bifat. Cu cine vii la festival? Dacă vii împreună cu partenerul sau partenera ta, nu ai de ce să îți mai bați capul, dar dacă ești singur și prietenii tăi nu au de gând să te însoțească, poate ar fi cazul să te gândești la un plan de „agățat”. Un festival de muzică este locul perfect unde poți întâlni pe cineva, așa că bucură-te de atmosferă și fă-ți curaj să te bagi în seama cu persoana de care îți place.

Dacă ești stângaci la acest capitol, îți venim în ajutor și îți oferim câteva idei de flirt, pe care le poți pune în aplicare.

Muzica

Motivul pentru care ești la festival este clar muzica. Așa că poți profita de acest lucru pentru a aborda pe cineva care are aceleași gusturi ca tine. De obicei, muzica bună îi aduce pe oameni împreună!

Încearcă una din replicile următoare și vezi cum decurge conversația:

„Te duci la concertul lui X? Îmi place muzica lui!”

„Știi cumva la cât urcă pe scenă artistul X?”

Prefă-te că ai nevoie de ajutor

Chiar dacă ești o persoană independentă și nu ai nevoie de ajutorul nimănui, uneori poți uita de acest aspect. Prefă-te că ești într-o situație dificilă și cere ajutorul celui care ți-a atras atenția! Uite câteva idei de replici care ți-ar fi de folos:

Nu văd scena atât de bine. Poți să mă ridici pe umerii tăi?

Poți să mă ajuți să îmi pun această brățară?

„Poți să îmi deschizi această sticlă?”

Social Media

E posibil ca persoana de care îți place să aibă un cont pe rețelele de socializare, așa că poți profita de acest lucru la festival! Poți să te bagi în seama folosind următoarele replici:

Hei, poți să îmi faci și mie o poză pentru Instagram?

Am făcut un pariu cu prietenii mei că voi obține 20 de followerși la festival. Vrei să mă ajuți?”

Iar dacă ai în minte alte scenarii, le poți pune în aplicare, pentru a-i atrage atenția persoanei de care îți place. Cine știe, poate ai noroc și pleci acasă cu pereche!

Kiss FM is The Sound of UNTOLD & NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.