Cool Stuff

FOTO | Transformările spectaculoase ale actorilor, pentru a semăna cu personajele pe care le-au interpretat!

Actorii care au trecut prin transformări incredibile, pentru a interpreta unele dintre rolurile noastre preferate!

Dintotdeauna, filmele inspirate din povești de viață reale au stârnit interesul publicului. Actorii care sunt puși în situația de a interpreata un personaj care a existat în realitate, trec prin schimbări uluitoare. Atunci când machiajul nu este de ajuns, ei sunt nevoiți să se transforme și din punct de vedere fizic, pentru a portretiza personajul. Și, de cele mai multe ori, efortul actorilor este răsplătit prin numeroase aprecieri și premii!

Iată câteva exemple!

1. Taron Egerton interpertândy-l pe Elton John, în „Rocketman”

Egerton a fost nevoit să rămână pe jumătate chel, pentru a reprezenta incidentul din ani `70, al lui Elton John, când a început să își piardă părul. Elton John a fost direct implicat în realizarea filmului, așa că actorul a jucat direct în fața artistului. Egerton a declarat că acest lucru l-a consumat foarte mult, dar a văzut totul ca pe o motivație.

„Rocketman” a avut premiera în luna mai, a acestui an.

2. Rami Malek interptetându-l pe Freddie Mercury, în „Bohemian Rhapsody”

Nu putea să lipsească din acestă listă câștigătorul Premiului Oscar pentru Cel Mai Bun Actor Într-un Rol Principal”, din acest an. Freddie Mercury este o legendă a muzicii rock, iar provocarea lui Rami Malek a fost de două ori mai mare. Pe de-o parte, actorul a trebuit să respecte caracteristicile personajului și totodată, să nu dezamegească fanii trupei Queen. Pentru a se apropia de fizionomia lui Freddie, actorul a purtat o proteză dentară care i-a accentuat anumite trăsături ale feței.

3. Charlize Theron interpretând-o pe Aileen Wuornos, în „Monster”

Transformarea lui Charlize Theron este probabil printre cele mai impresionante, din această listă. A uitat rapid de imaginea de model și pentru a o interpreta pe Aileen și s-a îngrășat 30 de kg. Actrița a rămas fără sprâncene și a purtat proteză pentru a se apropia de imaginea personajului interpretat. Pentru acest rol, Charlize a câștigat un Glob de Aur și un premiu al Academiei, așa că efortul ei a fost răsplătit!

4. Tiffany Smith interpretând-o pe Meghan Markle în ”Harry & Meghan Becoming Royal”

Chiar dacă asemănarea celor două este izbitoare, rolul lui Meghan a fost o provocare pentru actriță. Tiffany Smith este o față relativ nouă în industria cinematografică și acest rol o putea propulsa în carieră. Filmul prezintă viața ducesei după momentul în care a devenit parte a familiei regale. Lansarea a avut loc în luna mai, a acestui an.

Și acest film a avut lansarea în urmă cu doar lună.

5. Jamie Foxx interpretându-l pe Ray Charles în „Ray”

Rolul lui Ray Charles este cu siguranță unul greu de interpretat. Totul în jurul lui este o legendă: este creatorul muzicii soul, de la vârsta de șapte ani a rămas orb și s-a luptat cu dependența de droguri. Pentru acest rol, Jamie Foxx a slăbit 30 de kg, iar la audiții a fost prezent chiar și Ray Charles. Din păcate, artistul suferea de cancer și până la data lansării, acesta a murit.

6. Jeniffer Lopez interpretând-o Selena Quintanilla în „Selena”

Selena Quintanilla, una dintre cele mai iubite câtărețe ale anilor `80, a fost omorâtă în 1995, de fondatorul fan club-ului ei. J. Lo a fost extrem de încăntată când i-a fost propus acest rol cre îmbină actoria cu muzica. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, J. Lo a locuit o perioadă în casa familiei cântăreței.

Aceeași tactică a fost abordată și de Val Kilmer pentru rolul lui Jim Morrison. Din păcate, această experiență l-a făcut pe actor să aibă nevoie de terapie, după terminarea filmului.

7. Eddie Redmayne interpretându-l pe Stephen Hawking în „The Theory of Everything”

Interpretarea lui Redmayne a fost atât de convingătoare, încât chiar Hawking a declarat că i se părea că se uită la el însuși. Având în vedere diagnosticul fizicianului, Eddie a muncit foarte mult pentru acest rol. Actorul a trebui să își contracteze mușchii în așa fel încât să redea cât mai real boala de care a suferit Hawkings. Efortul depus i-a fost răsplătit printr-ul premiu al Academiei și laudelor care i-au fost aduse.

8. Meryl Streep interpretând-o pe Margaret Thatcher în „The Iron Lady”

După interpretarea acestui rol, Meryl Streep însăși, a rămas cu porecla de „Iron Lady”. Atât de bine s-a identificat cu Margaret Thatcher. Cu trei premii Oscar și opt Globuri de Aur, actrița este una dintre cele mai premiate artiste din industrie. Totuși, ea a declarat că acest rol a fost o provocare. Actrița a fost nevoită șă își modifice accentul și să poarte mai multe proteze pentru a se apropia de aspectul fizic.

9. Jared Leto interpretându-l pe Mark Chapman, în „Chapter 27”

Jared Leto este avut numeroase transformări, care au ajuns să îi afecteze și starea de sănătate. Pentru rolul ucigașuilui lui John Lennon, Leto a fost nevoit să se îngrașe 30 de kg, într-un timp foarte scurt. El a declarat că până la finalul filmărilor, din cauza kilogramelor acumulate, mergea într-un cărucior cu rotile, din cauza durerilor de picioare. Șase ani mai târziu, el a slăbit extrem de mult pentru rolul din „Dallas Buyers Club”.

10. Daniel-Day Lewis interpretându-l pe Abraham Lincoln în „Lincoln”

Daniel Lewis este genul de actor căruia îi place să intre cu totul îl pielea personajului pe care îl portretizează. Același lucru l-a făcut și pentru rolul președintelui Statelor Unite. Mai mult decât să se tundă le fel și să își lase barba să crească, el a rămas în rol timp de trei luni. Pentru asta, atât regizorul, Steven Spielberg, cât și ceilalți din jur i se adresau cu apelativul „Domnule Președinte”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.