Kiss Music News

Ed Sheeran - „Sunt pentru prima dată în România și sunt foarte fericit să fiu aici!”

Ed Sheeran a susțint aseară primul său concert în România, pe Arena Națională, unde a cântat în fața a peste 50.000 de spectatori.

Ed Sheeran a susțint aseară primul său concert în România, pe Arena Națională, unde a cântat în fața a peste 50.000 de spectatori. Artistul britanic a dovedit că nu are nevoie de un band, de backing vocals sau de coregrafie pentru a face show. Ed Sheeran  a impresionat publicul doar cu vocea sa și cu o chitară, iar asta a fost de ajuns.

Britanicul și-a spus povestea prin piesele sale și a reușit să emoționeze publicul cu sinceritatea sa și cu modestia de care a dat dovadă. Dacă ai fost aseară la concert, cu siguranță te-ai simțit ca și când ai fi fost la o bere cu Ed, iar el ți-ar fi povestit ce mai pune la cale.

Îmi doream de foarte, foarte mult timp să vin în Bucureşti. Sunt atât de fericit să fiu aici!“, a spus Ed Sheeran.

Artistul a fost surprins să vadă că românii îi știu toate versurile și a dezvăluit că va mai rămâne câteva zile în România, pentru a vizita mai multe locuri. Oare pe unde va ajunge roșcovanul?

După acest concert voi avea trei zile libere în minunata voastră ţară şi plănuiesc ca în aceste trei zile să-mi recapăt vocea. O am acum, dar  vreau să o pierd în această seară. Vreau să-mi pierd vocea alături de voi“, a spus cântăreţul.

Pe scena de la Arena Națională au răsunat aseară hituri precum „Galway Girl”, „Thinking Out Loud”, „Shape Of You” și „Perfect”, însă din setlist nu au lipsit nici piese mai vechi, precum „Give Me Love” sau „I See Fire”.

Chiar și microbiștii care au fost prezenți la concertul de aseară au avut parte de o surpriză! Când a revenit pe scenă pentru bis, Ed și-a făcut apariția purtând tricoul Naționalei de Fotbal a României, fluturând în același timp steagul tricolor.

Aseară, românii au avut ocazia de a-i asculta în deschiderea concertului pe Zara Larsson și pe James Bay, care au adus multă energie și emoție pe scenă! Cu siguranță ai recunoscut hiturile „Lush Life”, „Never Forget You” sau „Hold Back The River”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.