Kiss Music News

Lady Gaga îi face concurență Rihannnei și lansează propria linie de produse cosmetice

Lady Gaga iși lansează propria linie de produse cosmetice, „Haus Laboratories”!

Lady Gaga a decis să intre în afaceri și va lansa o linie de produse cosmetice. Gaga a avut dintotdeauna un look diferit și a fost catalogată ca fiind „ciudată”, iar acest lucru a îndemnat-o să lanseze o întreagă campanie, prin care le transmite femeilor că nu au nevoie de machiaj pentru a fi frumoase. Artista a anunțat lansarea produselor printr-o postare pe Instagram, cu un mesaj despre dragostea de sine, adresat atât femeilor, cât și bărbaților.

Într-un interviu pentru „Women's Wear Daily”, Gaga a declarat că ea nu intenționează să impună anumite standarde ale frumuseții, ci să depășească limitele: „Le răspund: Oh, nu-ți place asta? Lasă-mă să o fac din nou”, „Atunci, voi purta două. Atunci, vor merge și mai departe. Pentru mine este vorba de testarea limitelor, pe care vreau să le depășesc.”

Noua linie de cosmetice „Haus Laboratories” se va comercializa în șase colecții cu tematici diferite: „Haus of Chained Ballerina”, „Haus of Goddess”, „Haus of Rockstar”, „Haus of Dynasty”, „Haus of Metalhead” și „Haus of Rose Bitch”. Acestea vor fi livrate într-un cluch reutilizabil, care va conține trei produse: un creion pentru conturul buzelor, un ruj și o pudră lichidă strălucitoare. Fiecare colecție se va vinde cu prețul de 49 de dolari, dar pentru scurt timp, pot fi cumpărate cu 36 de dolari.

Lady Gaga știe că una dintre caracteristicile ei este stilul unic pe care îl are și își dorește să îl îmbrățișeze și alte persoane. Însă, nu trebuie să fii la fel de extravagant ca artista, pentru a te bucura de noua linie de cosmetice. Fie că preferi un machiaj natural sau că îți place să strălucești, noul brand pune la dispoziție culori și texturi pentru fiecare preferință.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.