untold

Busta Rhymes, rapperul care are peste 300 de colaborări, vine la UNTOLD! Află mai multe despre el!

Busta Rhymes este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi și anul acesta, ne întâlnim cu el la UNTOLD!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

Mai este puțin timp până te vei întâlni cu Busta Rhymes la UNTOLD,  așa că ne-am gândit că ar trebui să-i facem o scurtă prezentare, ca să fii pregătit pentru show-ul celebrului rapper!

Din Brooklyn direct pe cele mai mari scene, Busta Rhymes este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni și producători. În adolescență, artistul a călătorit foarte mult, dar a revenit în S.U.A, unde a absolvit același liceu vocațional ca The Notorious B.I.G și Jay Z. About.com l-a inclus în Top 50 Cei Mai Buni MC ai tuturor timpului, iar Steve Huey, de la AllMusic l-a numit „unul dintre cei mai buni și prolifici rapper-i ai anilor `90”

Iată alte trei lucrui pe care s-ar putea să nu le știi despre el!

1. Numele lui de scenă provine de la un jucător de fotbal

Inițial, artistul a început să cânte rapp pentru că era la modă și ca orice artist avea în numele lui de scenă și cuvântul „ski”. Așa că primul presudonim al acestuia a fost Chilly-O-Ski. La scurt timp, el și echipa lui au hotărât că acest nume de scenă nu i se prea potrivea și Chuck D i-a sugerat actualul nume. Se pare că Chuck s-a inspirat din numele jucătorului de fotbal american, George “Buster” Rhymes.

2. A lansat peste 300 de colaborări

Trebuie să recunoaștem că remixurile au devenit nelipsite din muzica rapp. Și de fiecare dată când este lansată o nouă piesă, așteptăm cu nerăbdare să vedem cine va apărea pe noul mix. De cele mai multe ori, Busta se află printre favoriți. Nici nu este de mirare, având în vedere succesul primului single al trupei Pussycat Dolls“Don’t Cha”. Imediat după colaborarea cu Busta Rhymes, piesa a intrat în topul Billboard’s Hot 100 și a urcat în Top 5. Colaborările artistului nu se rezumă la un singur gen muzical. El a colaborat chiar și cu Tiesto și DMX și a ajuns să înregistreze un număr record de peste 300 de piese.

3. A înregistrat un record mondial

Nu mai este un secret pentru nimeni viteza cu care Busta Rhymes reușește să pronunțe cuvintele. Datorită acestei performanțe, artistul a reușit, în anul 2000, să intre în Cartea Recordurilor. Busta Rhymes a fost artistul care putea să pronunțe cele mai multe silabe pe secundă, până când titlul i-a fost suflat câțiva ani mai târziu, de un rapper din Chicago.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.