Cool Stuff

Cinci lucruri pe care nu le-ai știut până acum despre serialul „Lucifer”

Dacă ai urmărit și tu serialul „Lucifer”, cu siguranță vei fi surprins să afli câteva lucruri noi despre producție!

De curând, serialul „Lucifer”, care poate fi vizionat pe Netflix, a intrat în topul serialelor momentului și în Romania, intrigând mai ales publicul tânăr prin non-conformism, mister și o poveste de dragoste între diavol și detectivul din Departamentul de Poliție din Los Angeles, Chloe Decker. Dacă ai urmărit și tu serialul „Lucifer”, cu siguranță vei fi surprins să afli câteva lucruri noi despre producție!

1. Serialul era cât pe ce să fie anulat imediat după ce a început să ruleze


Imediat după ce "Lucifer" a fost lansat, mai multe asociații religioase au făcut mai multe petiții prin care le cereau celor de la Fox TV să anuleze serialul, pe motivul că promovează satanismul și atacă în mod direct creștinii. În ciuda acestui mare scandal, serialul a continuat să fie difuzat, iar în momentul de față, strânge din ce în ce mai mulți fani.

2. Lucifer trebuia să fie american


Conform spuselor celor din cadrul producției, Tom Ellis, protagonistul serialului, trebuia să îl interpreteze pe Lucifer folosind accent american. Chipeșul actor și-a permis să își ia câteva libertăți, și l-a transformat pe Lucifer într-un britanic nativ. Cu toate că producatorii au încercat să filmeze câteva scene cu actorul vorbind cu accent american, au realizat că nu i se potrivea, așa că au rămas la accentul britanic, mult mai charming și mai sexy.


3. Tom Ellis și-a facut un playlist special pentru filmări

Mike Carey, ilustratorul seriei la baza căreia se afla serialul, și l-a imaginat pe personajul principal ca fiind un fel de David Bowie. Tom Ellis a spus că Lucifer este mai degrabă tipul lui Oscar Wilde. Însă, în omagiul lui Bowie, producătorii au inclus în serial câteva melodii ale faimosului cântăreț. De asemenea, Ellis a mai avut în playlist melodii de la Jimi Hendrix, Johnny Cash, Beck și multi altii, care l-au ajutat să își interpreteze personajul așa cum trebuia.


4. Tricourile "marca" Ella Lopez

Producătorii i-au ales tricouri colorate și amuzante actriței Aimee Garcia, cea care o interpretează pe Ella Lopez. Se pare că aceștia au vrut să îi adauge un umor subtil și specific adulților de peste 30 de ani. Iată aici unul dintre tricourile funny, "marca" Ella Lopez.

5. #SaveLucifer


Serialul „Lucifer” a fost la un pas de a fi anulat, însă fanii producției au inițiat o mișcare prin care serialul a fost salvat și a fost difuzat în continuare. Hashtag-ul #SaveLucifer a ajuns #1 în trending-uri, iar fanii s-au bucurat de succesul campaniei. Această mișcare a avut efect, și serialul a reapărut, iar în onoarea acestei campanii, penultimul episod al celui de-al patrulea sezon a fost numit "Save Lucifer".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.