Cool Stuff

Au trecut 10 ani de la primul episod din „Pretty Little Liars”! Ce mai fac protagonistele?

Uite ce mai fac acum actrițele din serialul „Pretty Little Liars”!

Pretty Little Liars, cunoscut și sub numele de „Micuțele mincinoase” în România , este unul dintre cele mai celebre seriale ale tuturor timpurilor. Dacă l-ai văzut și ești curios ce mai fac actrițele care le-au jucat pe Alison, Spencer, Emily, Aria, Hanna și pe Mona, iata aici câteva informații despre cele șase actrițe care au crescut pe platourile de filmare ale serialului „Pretty Little Liars”.

Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis)

Cine ar fi crezut vreodată ca Alison și Mona ar putea fi prietene și  în viața reală? Ei bine, cele două actrițe care le joacă pe protagoniste, și-au consolidat prietenia pe platourile de filmare ale sequel-ului “Pretty Little Liars: The Perfectionists.”

Troian Bellisario (Spencer Hastings)

După încheierea serialului „Pretty Little Liars”, Troian a devenit mămică! Actrița s-a căsătorit cu actorul Patrick J. Adams, cunoscut din serialul “Suits”, iar în 2018, cei doi au devenit părinții unei fetițe. De asemenea, cei doi au fost prezenți anul trecut și la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry!

Shay Mitchell (Emily Fields)

Cea mai recentă veste este aceea că Shay va deveni mămică! Actrița a anunțat pe Instagram că va avea un copil, dezvăluind faptul că primele luni de sarcină a vrut să i le dedice exclusiv familiei sale, departe de public. Asta până când sarcina nu a mai putut fi ascunsă, iar vedeta a dat vestea care i-a uimit pe fanii săi.

Ashley Benson (Hanna Martin)

Actrița a făcut de curând publică relația sa cu modelul Cara Delevingne,astfel dezvăluind și faptul că este bisexuală. Cele două au fost surprinse purtând inele de logodnă, de-aici pornind și zvonul conform căruia acestea ar fi la un pas de nuntă.

Janel Parrish(Mona Vanderwaal)

Din toate cele 6 actrițe, cel mai bine pare că o duce Janel, atât profesional, cât și personal. În 2018 s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Chris Long, a jucat în filmul “Tuturor băieților pe care i-am iubit”(To all the boys I’ve loved before), iar acum este din nou în lumina reflectoarelor, alături de prietena și colega ei , Sasha Pieterse, pe platourile “Pretty Little Liars: The Perfectionists”.

Lucy Hale(Aria Montgomery)

Lucy Hale nu prea pare să aibă timp pentru o viață de familie, sau cel puțin nu vrea să arate acest lucru. Totuși, din punct de vedere professional, actrița o duce extrem de bine! De curând, aceasta a anunțat un nou proiect cinematografic în care va fi implicate – „Katy Keene”, serial al cărui pilot a fost deja filmat.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.