Cool Stuff

Care ar putea fi cel mai bun film al anului 2019?! A doborât deja recordurile stabilite de Avengers: Endgame

Uite ce film a detronat recordul obținut de „Avengers: Endgame”! Ar putea fi cel mai bun film din 2019?

Au trecut deja 3 luni de când „Avengers: Endgame” a fost lansat în cinematografe, unde s-a bucurat de un imens succes, doborând record după record, în rândul încasărilor. Totuși, recordurile obținute de „Avengers: Endgame” au fost doborâte de o nouă producție! „The Farewell” este filmul care a avut încasări de 87.833 $/cinematograf, în doar cinci zile de la lansare, rulând în doar patru cinematografe din Los Angeles și New York, în timp ce filmul Marvel a avut încasări de 76,601 $/cinematograf.

Filmul a rulat numai în 4 cinematografe din SUA (Los Angeles și New York), și va fi difuzat în curând și în alte 9 cinematografe din SUA. Echipa din spatele filmului a optat pentru o lansare restrânsă, pentru a stârni vâlvă înainte de lansarea internațională a producției.

Fiind o comedie dramatică, povestea filmului se bazează pe povestea de viața a familiei regizorului, având în prim-plan o scriitoare născută în China și crescută în America, Billi, care este extrem de apropiată de bunica ei, Nai Nai, dar pe care o vizitează rar. Billi află ca Nai Nai este bolnavă de cancer în stadiu terminal, iar întreaga acțiune este dată peste cap. Întreaga familie decide să o viziteze pe Nai Nai înainte de a muri, însă aceștia nu vor să îi dezvăluie adevăratul motiv al vizitei, așa că simulează o nuntă falsă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.