untold

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre David Guetta, înainte de UNTOLD

Descoperă acum câteva lucruri noi despre David Guetta, înainte de a-l vedea la UNTOLD!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!


Printre headlinerii de anul acesta se numără și David Guetta, pe care abia așteptăm să îl revedem. Dacă vrei să afli mai multe despre faimosul DJ, te invităm să descoperi câteva lucruri mai puțin cunoscute despre acesta!

1. Aplicația lui David Guetta

Guetta și-a lansat propria aplicație pentru Iphone - ElectroBeats, care le permite utilizatorilor să mixeze melodiile sale. Aplicația nu se poate găsi și pe Android, însă la scurt timp după, au fost lansate tot felul de aplicații în genul acesteia.

2. Petrecere la înalțime

David Guetta a dat o petrecere surpriză, în colaborare cu compania aeriana Vueling, pentru toți pasagerii, în drumul lor spre Ibiza. Zborul a fost recreat câțiva ani mai târziu pentru campania "Fly me, I'm Famous". Nu uita că și tu te poți bucura acum de o experiență la fel de cool, la înălțime, dacă te înscrii în concursul Party Charter!

3. David Guetta nu bea alcool

Deși Guetta își petrece timpul la petreceri, înconjurat de o mulțime de sticle de alcool, acesta nu consumă deloc astfel de băuturi. Faimosul DJ nu bea și nici nu fumează și este extrem de mândru de stilul de viață pe care îl urmează. „Unii oameni au nevoie de băutură sau de droguri pentru a se deschide muzicii, însă eu nu am nevoie de nimic din astea", a declarat David Guetta.

4. David Guetta era sufletul petrecerii încă din copilărie!

Se pare că David Guetta era sufletul petrecerii încă din copilărie, artistul începând să mixeze de la opt ani. Iar de la 14 ani, acesta mergea pe plajă cu laptopul, unde punea muzică pentru turiști și organiza cele mai cool petreceri. Abia așteptăm să vedem ce ne pregătește pentru UNTOLD!

5. Obsesia lui Guetta pentru pantofi

DJ-ul are o pasiune intensă pentru pantofi. Acesta are o colecție impresionantă de sneakerși și este mai mereu surprins purtând creații Louboutin Hi-Top Sneakers. El îl numește pe Steve McQueen ca fiind idolul său, în materie de modă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.