Razi cu Rusu si Andrei

Trupa André - „Ni s-au mai rupt sutienele în timpul concertelor”

Afla mai multe despre reuniunea trupei Andre!

Trupa Andre s-a reunit în 2019, iar o astfel de ocazie trebuia celebrată prin lansarea unui single fresh. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au adus la Kiss FM noua lor piesă – „Reset la inimă”, despre care ne-au povestit mai multe la matinal. Rusu și Andrei le-au luat la întrebări pe membrele trupei și au aflat mai multe picanterii, încă din perioada anilor 2000.

Fetele de la Andre se certau foarte des pe costume. Andreea venea cu o inimioară decupată pe costum și eu, fiind mai micuță, încercam să o copiez și veneam cu o inimioară pe partea cealaltă a costumului. Apoi ea vedea că o copiez și făcea în așa fel încât să fie și mai deosebită și așa ajungeam să fim îmbrăcate doar cu două fâșii de material. De-asta eram mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate”, a povestit Andreea Bălan.

Și dacă tot am depănat amintiri, fetele de la Andre ne-au dezvăluit și o parte din întâmplările amuzante din concertele lor:

Ni s-au rupt sutienele în timpul concertelor. Eram în București și mi s-au rupt și pantalonii între picioare. Într-o vară, eram la teatrul de vară din Eforie Nord și am căzut în fosă. În timp ce dansam, am ajuns de pe scenă, sub scenă, direct în fosă. Pe vremea aia aveam niște sutiene cu barete din plastic incolor și tot dansam și se mai rupeau uneori”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Urmărește întreg interviul din matinal, chiar mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.