Razi cu Rusu si Andrei

Mira - „Mi se pare că ești un artist, când ajungi să îți compui tu muzica”

Mira și Florian Rus au vorbit despre ce înseamnă un artist complet și ne-au povestit despre noua lor colaborare

Mira și Florian Rus ne-au vizitat în această dimineaţă la „Râzi cu Rusu şi Andrei”, unde au cântat live noul single „Stăzile din București”. Cu această ocazie, cei doi ne-au povestit mai multe despre noua lor piesă, viitoarele colaborări și au discutat despre peisajul muzical actual.

Mira ne-a spus părerea ei despre ce înseamnă un artist complet și schimbările pe care le-a simțit când a început să își compună singură piesele „Într-adevăr, de când m-am apucat să compun, altfel simțiți piesele mele. E clar că sunt ascultată fix din clipa în care am decis că sunt pregătită să compun. Pentru că așa mi se pare că acolo ești un artist, când ajungi să îți compui tu muzica, să spui tu ce ai de zis și lumea să rezoneze cu povestea ta și cu trăirile tale. Că eu dacă vin și cânt piesa pe care a compus-o Florian, eu atunci mă numesc un interpret, nu mă mai numesc artist în adevăratul sens al cuvântului”.

Artista ne-a dezvăluit și cât de mult o admiră pe Andra și că în viitor, este posibil să auzim o nouă colaborare între cele două. „Andra compensează până la Dumnezeu cu vocea. O iubesc mult de tot pe femeia aia. Vreau să fac o piesă cu ea. Am zis că o să compunem o piesă. De fapt, am compus o piesă, care este următorul meu single și mă gândesc să îi propun să o cântăm împreună”.

Florian Rus ne-a povestit și de unde s-a inspirat pentru a compune „Străzile din București”: „Ideea a venit de la un acordeon, acordeonul lui Andi Grasu. Eram într-o noapte la studio și cânta el o romanță și era linia refrenului, cumva, cântată la acordeon. Și atunci parcă ne-am întors în timp, în Bucureștiul interbelic și ni s-a părut foarte romantic să ne imaginăm un cuplu, care dansează pe străzile din București”.

Dacă vrei să urmăreşti tot interviul,  îl poţi găsi mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.