Cool Stuff

Cu cine se iubesc în viața reală actorii din serialul „Lucifer”?

Esti curios să afli care sunt partenerii de cuplu ai actorilor din serialul Netflix, "Lucifer"?

Lucifer este unul dintre cele mai faimoase seriale marca Netflix în momentul de față, având mii de fani în toate colțurile lumii, așa că bănuim că fanii vor să afle cât mai multe despre viața actorilor favoriți. Dacă poveștile lor de dragoste din serial sunt încâlcite, în viața reală, actorii au parte de o viață de cuplu liniștită. Iată cu cine se iubesc starurile din Lucifer, în spatele camerelor de filmat!

TOM ELLIS – LUCIFER MORNINGSTAR

Serialul ne-a dovedit pe parcursul celor 4 sezoane că și diavolul poate să se îndragostească. Iar pentru actorul Tom Ellis, care îl joacă pe Lucifer , a fost chiar foarte ușor să se îndrăgostească. Actorul este un adevărat Casanova, și are un trecut amoros destul de tumultos. Tom Ellis are trei fiice, iar cea mai mare s-a născut pe vremea când actorul avea o relație cu Estelle Morgan. Ellis s-a însurat ulterior cu Tamzin Outhwaite, alături de care are și două fiice - Marnie Mae și Florence.

Din păcate, cei doi au divorțat după ce Tamzin a descoperit că Ellis avea o aventură cu o altă femeie. Actorul are mai multe asemănari cu Lucifer decât și-ar fi putut închipui fanii serialului. Din fericire pentru Tom Ellis, acesta și-a găsit sufletul pereche, pe scenarista Meaghan Oppenheimer, cu care s-a și căsătorit recent. Cei doi postează des poze și clipuri împreună pe rețelele de socializare și vorbesc despre cât de mult se iubesc. Să sperăm că această iubire să țină până la adânci bătrâneți.

LAUREN GERMAN – CHLOE DECKER

Chloe și-a declarat dragostea pentru Lucifer la finalul celui de-al patrulea sezon, însă viața reală a actriței este un adevărat mister. Aceasta a fost împreună timp de un an cu un actor, însă de atunci nu se mai știe nimic despre viața ei amoroasă. Ținând cont că totul este un adevărat mister, în presă au tot zvonuri despre posibila orientare sexuală a actriței.

KEVIN ALEJANDRO – DAN ESPINOZA

Chiar dacă viața amoroasă a detectivului Dan Espinoza nu merge ca pe roate în serial, viața amoroasă a actorului este ca în filme la propriu. Din 2004, de când s-a căsătorit în Costa Rica cu aleasa sufletului său, Leslie de Jesus, actorul trăiește o poveste de dragoste fericită cu aceasta. Cei doi au împreună un băiețel, Kaden Michael Alejandro.

D.B. WOODSIDE – AMENADIEL

Fratele lui Lucifer este încă singur în viața reală. Acesta a fost într-o relie cu actrița Golden Brooks pentru câțiva ani. Chiar dacă relația lor nu a mai mers, aceștia împart în mod egal îndatoririle de părinți, deoarece au împreună o fetiță, Dakota. Woodside este foarte secretos în privința vieții lui amoroase, și de aceea nu se știu prea multe despre el la acest capitol.

LESLEY-ANN BRANDT – MAZIKEEN

Mazikeen este un demon fioros, însă actrița sud-africană, Lesley-Ann Brandt este în viața reală un adevărat înger, și este deja căsătorită. L-a întâlnit pe Chris Payne Gilbert, alesul inimii ei, acum câțiva ani și s-a căsătorit cu el în 2015.

 

În 2017, Lesley a dat naștere primului lor copil, Kingston Payne Brandt-Gilbert. Actrița a declarat într-un interviu că este foarte încântată să fie mamă, iar noi, fanii ei, așteptăm cât mai multe vești despre ea și despre ceilalți actori.

 

 

 


 

 

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.