Cool Stuff

6 lucruri pe care probabil nu le știai despre serialul „La Casa de Papel’’

Ți-am pregătit 6 lucruri pe care probabil nu le știai despre serialul ''La Casa de Papel''

„La Casa de Papel” a revenit în această vară cu cel de-al treilea sezon pe Netflix, așa că ne-am gândit să îți dezvăluim câteva secrete despre celebra producție! Povestea se axează pe un grup format din mai mulți infractori, care sunt antrenați și ghidați de un geniu strateg – El Profesor. Acesta îi instruiește timp de 5 luni pe infractori sa jefuiasca Monetaria Regală a Spaniei, fără să rănească pe nimeni.

Iată 6 lucruri pe care probabil nu le-ai știut până acum despre serial

1. Toți hoții trebuiau să fie bolnavi în stadiu terminal, astfel încât să aibă un motiv pentru care să se alăture cauzei. Între timp, producția a decis să schimbe puțin acest detaliu al scenariului, așa că motivul pentru care hoții au fost recrutati a fost faptul că fiecare au comis infracțiuni, riscând minim 30 de ani de închisoare. 

2. Fațada clădirii în care se produce jaful nu este de fapt originala Monetărie Regală a Spaniei, ci este clădirea Consiliului Spaniol Național de Cercetare. Cei din echipa de filmare au vrut să filmeze chiar fațada Monetăriei Regale a Spaniei, însă instituția a refuzat acest lucru. Scenele din interiorul Monetăriei Regale din serial sunt filmate într-un studio de film.

3. Cântecul din episodul final al primului sezon, „Bella Ciao”, este la origine un imn anti-fascist, care simbolizează libertatea și puterea de supraviețuire în vremuri grele.

4. Personajul lui Tokio este în mare parte inspirat de personajul lui Natalie Portman, din filmul „Leon: the Professional”, pornind de la tunsoare până la stilul vestimentar.

5. Măștile purtate de hoți au fost inspirate de chipul pictorului spaniol Salvador Dali.

6. Titlul serialului „La Casa de Papel" se traduce în română sub numele de „Casa hârtiei’’, iar producătorii au dezvăluit că au ales acest nume deoarece Monetăria Regală este locul în care hârtia este prelucrată și transformată în bancnote.

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.