untold

Cinci artiști pe care nu trebuie să îi ratezi în prima zi de UNTOLD!

Untold 2019 începe pe 1 august și noi ți-am pregătit o serie de artiști pe care nu trebuie să îi ratezi în prima zi a festivalului!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

Mai este foarte puțin timp până la UNTOLD, așa că ne-am gândit să te ținem la curent cu detalii despre artiștii tăi preferați! Iată cinci artiști pe care nu ar trebui să îi ratezi în prima zi a festivalului!

Tove Lo

Tove Lo a fost încă din copilărie pasionată de muzică și la vârsta de 10 ani a scris prima ei piesă. În liceu, aceasta s-a îndrăgostit de muzica pop, iar în anul 2014 a lansat prima ei piesă, care a devenit unul dintre hiturile anului 2014. „Habits (Stay High)” a ajuns pe locul trei în U.S. Billboard Hot 100. Artistei îi place să își surprindă fanii și este cunoscută pentru stilul ei nonconformist de pe scenă, așa că nu o rata în primul concert din țara noastră.

James Arthur

James Arthur nu a fost dintotdeauna în luma reflectoarelor, însă după ce a câștigat „X Factor” UK, în anul 2012, viața lui s-a schimbat cu totul. Single-ul lui de debut, un cover al piesei „Impossible”, de la Shontelle, a condus topurile muzicale și l-a transformat pe artist în cel mai de succes câștigător al concursului.

Dimitri Vegas & Like Mike

Pentru al treilea an la rând, Dimitri Vegas & Like Mike ocupă locul al doilea în topul realizat de revista DJ Mag. Dimitri Vegas & Like Mike nu se vor afla pentru prima dată în România și nici pe scena Untold. Însă, cine a participat anul trecut, știe că nu trebuie să îi rateze nici la ediția din acest an. Cu siguranță cei doi frați s-au îndrăgostit de țara și de muzica noastră, luând în considerare remixul lor pentru piesa „Dragostea din tei”, a celor de la O-Zone.

Steve Aoki

Steve Aoki este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți și așteptați DJ de către publicul din țara noastră. Indiferent de câte ori l-am văzut, nu ne putem sătura de show-urile artistului și mai ales, de torturile lui. Aoki se numără printre DJ-ii cu cele mai multe colaborări, indiferent de stilul artiștilor. De la Iggy Azalea, la Fall Out Boy sau chiar Linkin Park, DJ-ul este unul dintre cei mai apreciați și așteptăm cu nerăbdare să auzim toate remixurile lui la Untold!

În plus, Partydul Kiss FM dă startul distracției în prima zi a festivalului Untold, alături de AYA, câștigătoarea concursului „Fii DJ-ul nostru la Untold!”

Nu uita că încă te poți înscrie în concursul Party Charter, pentru a câștiga un abonament la UNTOLD și un bilet de avion spre Cluj Napoca!

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.