untold

Ce artiști nu trebuie să ratezi în a doua zi de Untold!

Untold 2019 se desfășoară în perioada 1 - 4 august și noi ți-am pregătit o serie de artiști pe care nu trebuie să îi ratezi în a doua zi a festivalului!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

Mai este foarte puțin timp până la UNTOLD, așa că ne-am gândit să te ținem la curent cu detalii despre artiștii tăi preferați! Iată care sunt artiștii pe care nu ar trebui să îi ratezi în a doua zi a festivalului!

Stormzy

Poate că numele de Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Junior nu te ajută prea mult, dar Stormzy s-ar putea să îți sune cunoscut, mai ales dacă ești un iubitor al muzicii rapp. Artistul nu a crescut înconjurat de muzicieni, însă la doar 11 ani a început să facă rapp și la vârsta de 26 de ani a ajuns unul dintre cei mai influenți artiști. Cel mai de succes hit al lui, „Shut up”, a fost lansat inițial ca un simplu freestyle, însă a cucerit rapid publicul și topurile muzicale.

Busta Rhymes

Din Brooklyn direct pe cele mai mari scene, Busta Rhymes este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni și producători. De-a lungul carierei, Busta a colaborat cu unii dintre cei mai mari artiști, depășind cifra de 300 de featuring-uri. De asemenea, artistul a fost inclus de  About.com în Top 50 Cei Mai Buni MC ai tuturor timpului, așa că nu trebuie să ii ratezi show-ul de la Untold, din acest an.

Timmy Trumpet

Pasiunea lui Timmy Trumpet pentru muzică a început atunci când tatăl lui i-a oferit vechea lui trompetă. Tot atunci artistul a descoperit și pasiunea pentru jazz, care l-a determinat să improvizeze peste orice gen de piesă, chiar și pe cele de la radio. Acest lucru i-a adus și succesul, transformându-l într-unul dintre cei mai de succes artiști autralieni, ascultat în întreaga lume. Totodată, DJ-ul este cunoscut pentru show-urile sale pline de energie și alăturarea unor piese din genuri total diferite.

Armin van Buuren

Nici nu este de mirare că cea de-a doua zi a festivalului are cei mai puțini artiști pe listă, pentru că headliner-ul zilei este Armin Van Buuren. Cel mai îndrăgit DJ a promis deja publicului o mulțime de surprize. Cu ocazia aniversării celei de-a cincea ediții, Armin va avea o întreagă zi dedicată lui: „Ziua Armin”.  În interviul acordat colegilor de la matinal, Armin le-a dezvăluit că ar trebui să ne așteptăm la un show de 24 de ore! De asemenea, Armin a compus imnul Untold din acest an, așa că nu trebuie să ratezi ocazia de a-l auzi live!

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.