untold

Armin van Buuren vrea să apari în videoclipul său! Înscrie-te acum la casting!

Armin van Buuren vrea să apari în noul său videoclip pe care îl va filma în România!

Armin van Buuren va susține un show special săptămâna viitoare, la Untold Festival, iar cu această ocazie, DJ-ul pune la cale o adevărată surpriză pentru fanii săi. Artistul olandez vrea să filmeze un videoclip în România pentru noul său single - „Something Real”, care este de asemenea și imnul festivalului Untold din acest an.

Cu această ocazie, Armin a anunțat pe rețelele de socializare că se află în căutarea unor protagoniști pentru videoclipul său, așa că dacă ești din România și ai între 20-35 de ani sau peste 65 de ani, trimite numele tău, vârsta și câteva fotografii printr-un mail la adresa casting@soulvizion.com.

Sunt super încântat că voi avea un show special la Untold, iar acum voi resimți cu siguranță așteptările celorlalți și presiunea. La primul meu Untold trebuia să mixez doar două ore și știți ce s-a întâmplat... A trebuit să mă gândesc bine dacă vreau să fac ceva diferit, pentru că asta înseamnă și mai multe planuri, prima dată era vorba doar de două ore și am mixat mai mult.

Pe de altă parte, am o conexiune foarte specială cu fanii din România, iar acest show va fi cel mai important pentru mine, în acest an. Momentan nu sunt în turneu, dar voi face un show super tare, cu o mulțime de invitați speciali, printre care Jordan Shaw, el este interpretul piesei „Something Real”, care este de asemenea în imnul festivalului Untold. Sunt foarte mândru de această piesă și mă bucur că Untold a vrut ca acest track să fie imnul festivalului.

Ar trebui să vă așteptați la un show de 24 de ore, fără pauze de mers la toaletă”, a declarat Armin van Buuren pentru Kiss FM.

Nu uita că încă te poți înscrie în concursul Party Charter, pentru a câștiga un abonament la UNTOLD și un bilet de avion spre Cluj Napoca!

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.