Kiss Music News

E oficial! Shawn Mendes și Camila Cabello formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre!

Se pare că dragostea plutește în aer în această vară, iar noi avem deja un cuplu favorit – Camila Cabello + Shawn Mendes.

Se pare că dragostea plutește în aer în această vară, iar noi avem deja un cuplu favorit – Camila Cabello + Shawn Mendes. Zvonurile privind relația dintre cei au pornit încă de luna trecută, când cei doi au lansat piesa „Senorita”.

De atunci, fotografii au stat cu ochii pe cei doi, iar de curând i-au surprins în timp ce se sărutau pe plajă. În imaginile obținute de E! News, Shawn și Camila sunt îmbrăcați în costume de baie și par foarte îndrăgostiți.

Se cunosc de mult timp și fiecare a avut un rol important în viața celuilalt, așa că totul s-a desfășurat natural și rapid”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi.

Între aceștia ar fi existat chimie de mai mult timp, însă au preferat să aștepte momentul potrivit pentru a face următorul pas în relație.

Chiar dacă aceștia nu au confirmat relație, fotografiile spun totul, așa că nu e urmă de îndoială – Camila & Shawn sunt cel mai hot cuplu al verii!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.