untold

INTERVIU | Tujamo, impresionat de căldura românilor - „Publicul de aici mă iubește foarte mult!”

Tujamo a revenit pentru a cincea oară în România, iar înainte de show-ul său de la UNTOLD am stat de vorbă cu el.

Tujamo a revenit pentru a cincea oară în România, iar înainte de show-ul său de la UNTOLD am stat de vorbă cu el și am aflat ce părere are despre publicul de aici și cum a luat naștere colaborarea sa cu Salvatore Ganacci.

Publicul de aici mă iubește atât de mult, chiar și în timpul anului primesc mesaje de la oameni și îmi spun că abia așteaptă să mă vadă la UNTOLD”, a spus Tujamo.

Tujamo a rămas cu mașina în drum, când mergea spre Mamaia

Și dacă tot are o legătură atât de strânsă cu România, am vrut să aflăm cum s-a descurcat Tujamo în primăvară, când a rămas blocat pe Autostrada Soarelui, în drum spre Mamaia.

Nu au fost drumurile de vină. A fost o problemă la mașină, au spus că se întâmplă destul de des, mai ales dacă benzina nu este de calitate. Dar am ajuns până la urmă la timp! Am postat atunci întâmplarea pe Instagram și o mulțime de români mi-au sărit în ajutor, voiau să vină după mine”, a dezvăluit Tujamo.

Tujamo și Salvatore Ganacci, un combo de senzație!

Numele lui Salvatore Ganacci a fost pe buzele multor români, după momentul surpriză de la Neversea, așa că am vrut să știm cum a fost colaborarea dintre el și Tujamo.

Ne urmăream pe Instagram de mult timp, dinainte ca el să devină viral pe internet. Mereu mi-a plăcut muzica lui și am considerat că este un producător bun. De vreo trei ani tot vorbeam să facem ceva împreună. Și uite că s-a întâmplat, aveam o idee și i-am trimis-o. Mi-a spus că îi place, a lucrat și el la ea. Și culmea, atunci când am scos piesa, el era pe val”, a povestit Tujamo.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.