untold

INTERVIU | James Arthur - „Ador să stau pe canapea și să mă uit la fotbal!”

Urmărește acum interviul nostru cu James Arthur!

James Arthur a urcat în acest an pe scena festivalului UNTOLD, iar înainte de show a stat de vorbă cu Ana Moga și i-a dezvăluit cum arată programul său în această vară și care sunt fotbaliștii săi favoriți!

James Arthur pregătește un nou album!

James Arthur are vești bune pentru fanii săi, pentru că din câte se pare, acesta a lucrat până acum la un nou album: „Am avut o vară ocupată! Mi-am terminat albumul, și am avut multe nopți pierdute. Am petrecut mult timp în studio. Mult timp cu producătorii la telefoane. Trebuia să știu cum vor fi mixate piesele și cum va suna produsul final”, a spus James Arthur.

Știai că e pasionat de fotbal?

James Arthur este pasionat de fotbal și are câțiva fotbaliști preferați: „În momentul de față, poți să spui că cei mai buni fotbaliști sunt Messi și Ronaldo. Totuși, mereu mă întreb care este cel mai bun jucător. Aș merge cu Ronaldo, pentru că a jucat la mai multe echipe, dar îmi place cum joacă Messi. Îmi place fotbalul în general!”, a dezvăluit James Arthur.

Care este locul său preferat?

De obicei, artiștii adoră vacanțele în locuri exotice, dar James Arthur nu are aceleași gusturi! – „Locul meu preferat este canapeaua! Ador să stau pe canapea și să mă uit la fotbal. Și să îmi comand mâncare de la diverse restaurante”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.