Kiss Music News

ONE! Festival continuă și weekend-ul următor cu un nou line-up!

ONE! Festival va continua încă două weekend-uri, tot în Piața Ovidiu din Constanța, unde publicul va avea ocazia de a cânta într-un glas alături de artiștii favoriți.

ONE! Festival va continua încă două weekend-uri, tot în Piața Ovidiu din Constanța, unde publicul va avea ocazia de a cânta într-un glas alături de artiștii favoriți. Vinerile sunt rezervate celor care vor Magic Sunsets, sâmbetele sunt pentru Kiss Energy, iar duminicile se vor transforma în Rock Nights. O mare de oameni – o singură inimă care bate pe același beat! Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Dacă vrei să afli mai multe despre ONE! Festival, te invităm pe www.onefestival.ro, unde găsești programul pentru fiecare weekend și informații despre artiștii tăi preferați!

Următoarele 9 concerte vor putea fi urmărite live și pe canalele TV – Kiss TV, Magic TV și Rock TV, dar și pe paginile de Facebook – Kiss FM, Magic FM, Rock FM și ONE! Festival.

Programul pentru weekend-ul viitor este următorul:

  • vineri, 9 august - Magic Sunsets cu Direcția 5 și Proconsul
  • sâmbătă, 10 august - Kiss Energy cu The Motans, Irina Rimes, Lora, Mark Stam, Feli, DJ Project, Lidia Buble și Alina Eremia
  • duminică, 11 august - Rock Nights cu Lupu' cel rău, Kempes, Compact și Phoenix

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni – o singură inimă, care bate pe același beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii românești!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.