untold

INTERVIU | Ambasadorul Marii Britanii în România, de la NEVERSEA la UNTOLD!

Ambasadorul Marii Britanii în România a fost prezent și la UNTOLD, unde ne-a acordat un interviu!

Se pare că Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii în România, este un împătimit al festivalurilor de la noi din țară. Chiar dacă are un program încărcat, ambasadorul își face timp pentru a vizita România și participă la festivaluri pentru a învăța lucruri noi de la generația tânără.

Andrew Noble a trecut și prin studioul Kiss FM, de la UNTOLD, unde ne-a dezvăluit care este artistul lui preferat, ce muzica ascultă și cum i s-a părut la NEVERSEA.

„NEVERSEA a fost primul meu festival și am aflat foarte multe, m-am bucurat foarte mult și am așteptat cu mare nerăbdare să vin aici la Cluj, la UNTOLD. Și UNTOLD este chiar mai mare decât m-am așteptat. Cel mai mult la Neversea, mi-a plăcut de Jessie J. Sunt fan de mulți ani și ceea ce face la noi pentru copii și cu muzica, e ceva foarte important. Am simțit și dragostea ei pentru România, pentru că a venit deja de trei sau patru ori”.

Aflat în Turda în interes de serviciu, Ambasadorul Marii Britanii și-a făcut timp să viziteze atât obiectivele turistice din zonă, cât și orașul Cluj.

„Am venit de la Turda. În Cluj e plin, nu se găsește nimic și facem puțin o călătorie de muncă între Turda și aici. Am venit marți și ne-am distrat foarte frumos la Turda cu salina și lacurile. Și astăzi este a patra zi.  Îmi place foarte mult orașul Cluj, dar am multe de învățat încă. Este un oraș care se descoperă încetul cu încetul”.

Andrew Noble ne-a dezvăluit cine este artistul preferat de la UNTOLD!

„Trebuie să admit că Robbie Williams este vedetă și pentru mine, dar și pentru mulți și va fi un moment grozav pentru festival”.

Totuși, Ambasadorul a fost cel mai mult impresionat de concertul rapperului Stormzy

„Chiar dacă nu l-am cunoscut acum trei luni, am stat astăzi foarte aproape de scenă. Chiar dacă nu erau mulți în arenă, era fantastică. Vibe-ul era foarte puternic și mi se pare că i-a plăcut foarte mult să fie la Cluj. Nimeni nu este prea bătrân să învețe”, a spus Andrew Noble.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.