untold

Timmy Trumpet - „Te iubesc, Hagi!”. Ce a spus DJ-ul despre fotbalistul român!

Înainte de a urca pe scena principală de la UNTOLD, Timmy Trumpet ne-a dat câteva detalii despre show-urile lui și ne-a spus ce știe despre România!

În cea de-a doua seară a festivalului UNTOLD, DJ-ul australian Timmy Trumpet a mixat pe scena principală, unde a avut un show exploziv. Înainte de a intra pe scenă, DJ-ul a susținut o conferință de presă și a vorbit despre cum se pregătește pentru un show, despre România și a împărtășit cu noi povești de la începutul carierei sale.

Cum se pregătește DJ-ul pentru înainte de a urca pe scenă

„Îmi place să beau tequila înainte să intru pe scenă. Îmi place să mă bucur de viață, iubesc job-ul ăsta și sunt foarte norocos să am o familie atât de minunată, care iubește muzica dance. Vă mulțumesc tuturor din România, tuturor celor din Estul Europei. Te iubesc!”.

DJ-ul nu își pregătește show-urile dinainte, ci se lasă purtat de val 

„Doar urc pe scenă și șochez oamenii cu muzica mea. Asta înseamnă să depășesc așteptările oamenilor. Ceva ce nu poți să prezici, care va șoca. Asta e ceea ce vreau să fac, să mă conectez cu oamenii”.

Timmy Trumpet consideră că muzica house este cel mai greu de produs și are un respect aparte pentru cei care fac acest lucru. De asemenea, DJ-ul are o perspectivă diferită și asupra muzicii pe care o produce: „Nu simt ca și cum aș scrie muzica, scriu doar lucruri pe care le-am mai auzit înainte sau o combinație. De asta cu toții suntem unici. Tuturor ne plac lucruri diferite, avem povești diferite”.

Timmy Trumpet, un mare fan Gică Hagi!

Întrebat dacă știe detalii despre sportivii țării noastre, precum Simona Halep, Timmy Trumpet a răspuns: „Am auzit de Hagi. E tot ce trebuie să știi. Toți trebuie să știți că a fost cel mai bun jucător de fotbal, din toate timpurile. Îl iubesc! Te iubesc, Hagi!”

„Vinovatul” pentru cariera actuală este tatăl lui

Artistul ne-a declarat că unul dintre cei care l-au ajutat să își contureze personalitatea este unchiul lui, de la care a învățat să spună lucrurilor pe nume, fără să se ascundă. De asemenea, Timmy Trumpet ne-a povestit care sunt lucrurile care au stat la baza carierei lui actuale:

„Tatăl meu m-a obligat să cânt la trompetă, deci nu pot să renunț la ea. Iubesc toată muzica! Trompeta e un instrument la care poți cânta solo. Când avea 12 ani am încercat să cânt și la saxofon, dar trompeta mi s-a potrivit mai bine”.

Conferința s-a încheiat și cu un mic concert, care ne-a pregătit pentru show-ul extraordinar care a urmat!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.